Bij mij staat niet de klant maar de hond op nummer 1. Een hond komt bij mij in de salon voor een behandeling en geen mishandeling!
Soms komen de honden de salon binnen met een vacht vol klitten tot zelfs vervilt. In deze gevallen kan ik de hond misschien niet altijd het gewenste model geven en moet de hond worden kort geschoren. Het comfort van de hond komt bij mij op de 1e plaats. Daarnaast wil ik graag dat ik met alle honden een vertrouwingsband kan opbouwen. Met deze reden kan ik daarom geen uren aan de vacht en huid trekken. Wat ik wel kan doen is ‘borstel-les’ geven of een borstelabbonement aanbieden om te voorkomen dat de hond de volgende keer weer kort moet. Uiteraard wordt er in deze gevallen ten alle tijden met u als klant besproken of u de behandeling wil laten doorgaan en wat de mogelijkheden zijn.