Mijn prijzen zijn niet gebaseerd per ras maar op het aantal uren dat ik met de hond bezig ben. Dit doe ik omdat er tegenwoordig grote verschillen zitten tussen 2 honden van hetzelfde ras. De ene komt binnen zonder klitten, de andere komt binnen vol klitten. De ene klant wil de hond kortgeschoren, een ander wil de hond in model. Maar ook de ene doodle is veel groter dan de andere, of heeft weer een hele andere kwaliteit van vacht. Onderstaand ziet u de richtlijnen waar u ongeveer op moet rekenen bij een reguliere trimbeurd.

Kleine honden: €50,- tot €65,-
Middelgrote honden: €60,- tot €80,-
Grote honden: €75,- tot €100,-
Extreem grote honden: €100,- tot €150,-

Bovenstaande prijzen zijn slechts richtlijnen, gebaseerd op een volledige trimbeurd inclusief wassen, drogen, borstellen/knippen/scheren, en nagels knippen.
Exacte prijzen worden berekend op uurbasis.
Meer klitten betekend meer werk, en dus een hogere prijs. Voor honden met ernstig achterstallig onderhoud, zoals bijvoorbeeld een vervilte vacht of vlooien wordt ten alle tijden een toeslag berekend. Voor de exacte prijs kunt u het beste even contact opnemen zodat we samen kunnen bespreken wat precies uw wensen zijn.